Evet sevgili dostlar bir süre önce başlattığımız “3 kişiye CEZA’nın yeni, imzalı #Suspus albümünü hediye ediyoruz!” başlıklı yarışmamız sona erdi ve kazanan arkadaşlarımız belli oldu. Çekiliş sonuçlarını yukarıdaki video aracılığıyla öğrenebilirsiniz.
Kazanan arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Adreslerini bize iletmelerinin ardından hediyelerini kendilerine en kısa sürede göndereceğiz. 10.06.2015 tarihine kadar ulaşamamamız halinde hediyeler sırasıyla yedek talihli arkadaşlarımıza devredilecek.
Diğer arkadaşlarımız üzülmesinler, şanslarını tekrar deneyebilmeleri için yeni yarışmalar organize etmeye devam edeceğiz.
Herkese bol müzikli, bol Ceza’lı günler!
abi bende ilk başvuran a bir ayrıcalık tanınmalı diye düşünüyorum :P :D
Doğru söylüyorsun Ömer, gönder bilgilerini sen de :)
Kazandığım ilk çekiliş oldu bu, gerçekten de benim için önemli olan bi albüm.. Sağolasın abi, hemen paslıyorum bilgileri :)
İmzalı ön siparişi kaçırdığım için çok üzülmüştüm burda çekiliş olduğunu görünce bi umut dedim ondada şans bana gülmedi
alttaki parçayı çok tuttum skrillex tadında saolsın caner abi sayende bi parça daha öğrendik, ”20k PEGBOARD NERDS” çok iyi şarkıymş.. shazam sağolsun.
Sanırım 3 arkadaştan birisi iletişim kurmazsa ilk yedek olarak albümü ben kazanacağım, ki öyle olmasını ümit ediyorum. Çekiliş için teşekkürler. Devamını bekleyeceğiz.