Vay benim bu olayı yaşayamadan ziyan olup giden çocukluğuma. Hani hep “doğa adamıyım” deyip dururum ya, şu anda öğrendim ki olay doğa adamlığından fazlasıymış. Böyle senkronize biçimde el kol hareketleri yapıp ilkel sesler çıkararak karşıdaki gruba korku salmaya çalışma hasreti duyuyormuşum. İçimdeki o özlem Haka Dansı’naymış, hele hele.
Harbiden videoyu izlerken çok pis keyif aldım. Benimle aynı hisleri paylaşan arkadaşlar varsa (ki olduğunu biliyorum) gelsinler öğrenelim şu işi, Fayt Kılab hesabı kendi Haka Kılabımızı kurarız, sotede motede bir yerlerde buluşur günlük Haka’mızı yapar deşarj oluruz (dil çıkarma olmasın ama o iş sakat).
http://prntscr.com/1c4io5 diyecek bişey bulamıyorum :D
Çocuktaki dil değil komodo ejderi kuyruğu mübarek :)
İyidee telefondan açılmıyor bu zapkolik videolarııı
Stadyumlarda sanat adı altında ceza almadan rahatlama unsuru olarak kullanılabilecek gayet elverişli bir dans. Özellikle 2.50 – 3.10 arası :)
yeni zelanda basketbol milli takımı her maçtan önce bu dansı yapıyor rakibine :D bizim 12 dev adama da yapmışlardı :D
http://video.cnnturk.com/2011/spor/8/24/yeni-zelanda-12-dev-adama-haka-yapti