“Çizen” derken boyasını çizen değil, bildiğin resmini çizen. Yazık lan, param olsaydı bir tane Ferrari alırdım elemana, hayatım boyunca hiçbir nesneye böylesine tutkuyla bağlanmadığım için ne kadar şanslı olduğumu bir kez daha hatırlattı bana.
Bu aslında kapitalist sistemin sürmemizi istediği yaşamın resmi. Dünyanın tüm kaynaklarını sömüren bir avuç azınlık hiç hak etmedikleri halde milyon dolarlık Ferrarilere binebilsinler dize Chris Smart gibi insanlar istedikleri arabanın resmini çizmekle yetiniyorlar. Nasreddin Hoca’nın fıkrasındaki gibi, lokanta camındaki yemeğin buharına ekmek sürüyoruz, bizim farkımız lokanta sahibine paranın sesi yerine bizzat kendisini veriyor olmamız.
Diğer bakış açısından da bakmak lazım. Bu adam bu kadar yetenekli ise harcanıyor abi.
Şu TRT1 de çıkan sakallı amca gibi çizmiş maşallah.
Bu araba 45 milyon mu!? Hmm. Tüm parçaları altın, gümüş, pırlanta falan olmalı :D
SON IRMAK KURUDUĞUNDA, SON AĞAÇ YOKOLDUĞUNDA, SON BALIK ÖLDÜĞÜNDE,
BEYAZ ADAM PARANIN YENMEYEN BİR ŞEY OLDU?UNU ANLAYACAK.
Kızılderili Şef SEATLE
@Çağrı Mustafa Alkan: O zamana kadar tüm paraların bende kalmasına razıyım. :D
(Bu kızılderililerin diğer sözlerini okudum da hepsi de çok doğru.)
ben de mustang e sardım iyice, yakında bi yere çizebilirim. caner sende ilk sahte mustang diye resimlerini koyarsın. anca o ilk sahte paralar kıvamında olur çünkü çizim :D
Eheh Korhan :)
Bence resimdeki araba gerçek adam kendini çizmiş olmasın o daha bir fake durmuş resimde :D